dissabte, 7 de març del 2015

MARTA FOS i JUDIT SADURNÍ. Autores del conte: "Etiòpia, un país de llegenda"


La idea d'escriure el conte "Etiòpia, un país de llegenda" va sorgir en el moment que vam decidir adoptar els nostres fills a Etiòpia. Ens va semblar la millor manera de transmetre'ls la història del país que els va veure néixer i contribuir a fer que sempre n'estiguin orgullosos.

Des del primer moment vam tenir clar que el fruit d'aquest llibre havia de revertir en el país que ens ha inspirat i especialment en aquella part de la població més dèbil i alhora més important: els seus infants. 

Així doncs, és per ells, per la seva educació i per la seva salut, que tots els beneficis del conte van destinats íntegrament als projects que IPI té a North Wollo a Etiòpia. Creiem que qualsevol ajuda és important i aquesta és una de les nostres.

Marta i Judit
***************************************************************

La idea de escribir el cuento "Etiopía, un país de leyenda" surgió en el momento que decidimos adoptar a nuestros hijos en Etiopía. Nos pareció la mejor manera de transmitirles la historia del país que los vio nacer y contribuir a que siempre estén orgullosos.

Desde el primer momento tuvimos claro que el fruto de este libro tenía que revertir en el país que nos ha inspirado y especialmente en aquella parte de la población más débil y a la vez más importante: sus niños.


Así pues, es por ellos, por su educación y por su salud, que todos los beneficios del cuento van destinados íntegramente a los projectos que IPI tiene en North Wollo en Etiopía. Creemos que cualquier ayuda es importante y esta es una de las nuestras.

Marta y Judit

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada