divendres, 13 de març del 2015

Presentació del llibre "Etiòpia, un país de llegenda" a Cornellà

Foto: Francisco Giménez
El local "Espaiteu" de Cornellà es va omplir el passat dimecres 11 de març per acollir la presentació del llibre Etiòpia, un país de llegenda. L’acte estava organitzat per Espaiteu i es va dur a terme a càrrec de les autores del llibre Marta Fos i Judit Sadurní, i Carles Estela voluntari d'IPI Cooperació. La presentació de l'acte la va fer Santi Llensa, d'IPI Cooperació. A l'acte hi van assistir una petita delegació del govern i administració d'Etiòpia que estan aquests dies a Catalunya.

El llibre ha estat editat per la Fundació IPI Cooperació amb el suport de l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos.

“Etiòpia, un país de llegenda” és un llibre que vol sensibilitzar i difondre entre infants i adults la història d'Etiòpia a través de breus capítols que ens expliquen els dos infants etíops protagonistes, la Meseret i el Kenenisa. Alhora fomenta els valors solidaris i l’empatia amb aquest meravellós país.

En finalitzar la presentació, els assistents van comprat el llibre i tot el que s'ha recollit de la venta de llibres que es destinaran íntegrament al projecte sanitari i materno infantil que té la fundació Ipi Cooperació a la zona de Wollo del Nord a Etiòpia.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada